The Coring Company er nå på vei inn i en ny fase

The Coring Company er nå på vei inn i en ny fase. Utviklingen av vårt SCS Mining produkt har de siste månedene tatt det meste av vårt fokus. Etter at vi i desember fikk godkjent patent på vår hardware komponent til løsningen – Cutting Sampler Unit (CSU) – så har vi hatt full fokus på utvikling av prototype og testing av denne. Nyheten om dette ble sluppet i midten av mars, og vi har siden da evaluert våre muligheter for å ta SCS Mining fra første prototype til full kommersialisering.
 
Den videre veien for dette startet i går, da vi annonserte vårt strategiske og kommersielle samarbeid med Teako Minerals, et Canadisk børsnotert selskap som ønsker å bidra til innovativ og bærekraftig utvikling av gruveindustrien generelt, og prospektering spesielt. Avtalen omfatter både kjøp og markedsføring av våre mining-produkter, men minst like vikitg – et strategisk innovasjonssamarbeid som skal bidra til å utvikle TCC’s produkter slik at de blir enda bedre og enda mer banebrytende.
 
– Samarbeid mellom innovasjonsbedrifter og industrien er den viktigste nøkkelen til å skape banebrytende produkter for bransjen.
TCC skal ha stort fokus på samarbeid med bransjekspertertise for å skape produkter som er enkel i bruk og skaper verdi for industrien som helhet” – sier CEO Frida Vonstad
 
Vi gleder oss til veien videre.
Linker til noe av det som skrives i media finner du nedenfor.
 

Other news